October 2006


Distans &Löpning31 Oct 2006 12:29

Äntligen frisk och vilad nog för att ge mig på ett försiktigt distanspass. Får sällskap av Electro och Kungälv ut på en improviserad lunchrunda i ett gulbrunt och höstblött Änggårdsbergen. Vi springer genom lervälling och vattenpölar och testar nya och gamla stigkombinationer,en fri blandning avbrettoch fint med avbrott för fribrötandei undervegetationen.

Kort sagt, det är skitskönt att springa igen. Tempot är försiktigt och distansen begränsad – 8.8 km på 51 minuter – men det viktiga är att vilan är bruten.

Vila29 Oct 2006 17:08

SnökanonFortsatt snuva. Avslutade två veckor av ohejdat frosseri i glass, godis, öl och andra essentialia med en familjeouting till Hestraviken i det mörkaste av Småland. God mat, bra vinoch breda trottoarer. Kidsen passade på att göra landsändan osäker med Stockholmskusinen. Allmänt trevligt, Skidbackedet enda minuset var väl det där med snuvan då,som för övrigthar drabbat större delen av familjen.

Ingen träning alltså, men väl en stärkande promenad upp på Isaberg. Fick se övergivna snökanoner med en massa skogar och sjöar i fonden. Lär nog varamer folk där uppe om ett par månader, kan jag tänka. Imorron är det måndag och en återgång till ett aningen stramare kosthåll, och förhoppningsvis ytterligare en dag närmare höstpremiären.

Vila26 Oct 2006 14:39

Courtesy of Runners WorldHost, snörvel. Rinnande näsa och kliande hals. Hoppas att det här ger sig snart så man får börja vinterträna lite snart. Det verkar ju vara ett inspirerande höstoväder att springa i på gång nu. Ett kort hårt snabbdistanspass i hällande regn och galna vindbyar kan vara en sjukt rolig höstsyssla. Fast nu är jag ju redan snuvig, så det går ju bort.

Istället får jag borra ner huvet i programmeringsarbete och hacka undan så mycket som går på höstens stora projekt. Ibland lyfter jag blicken och nostalgitrippar mig tillbaka till sommarens höjdpunkter. Just idag är glädjeämnet Vålådalen. Mailade Runners World och frågade om det inte gick att få loss den fina bild de hade i sitt reportage därifrån – och si, det gick för sig. Snällt, tycker jag.

Vila25 Oct 2006 19:39

Stressig jobbvecka med resor, förberedelser och tusen saker att stå i, knölig diskussion med chefen, dålig nattsömn och bristande energiutlopp i form av fysisk aktivitet. Jodå, förkylningen kommer som ett brev på posten ochsålunda harnystarten som skulle skett i tisdags kommit på avvägar. Bläh.

Rätt skönt att vara hemma igen efter en endygnstur till värmlandsmetropolen Säffle iallafall.

Vila22 Oct 2006 13:12

Deg på väggenÄr halvvägs genom min självpålagda höstvila. Klättrar på väggarna och känner mig som en degklump samtidigt. Ska nog försöka sätta ihop ett styrkeprogram samt masa mig iväg till Fysiken i veckan iaf.

I väntan på vinterträningen fick jag med mig Öisaren ut på Varberg Västra för lite höstbruk med golfklubborna. Icke helt oväntat en rätt bedrövlig tillställning efter förra rundans veritabla uppvisning. Kändes bra med några kilometers promenad iallafall.

Vila20 Oct 2006 15:21

MikroVilar ännu. Igår kväll vilade jag så till den milda grad bra att jag hamnade på the Rover med några lokala pulsmafiosos. Var mycket trevligt -god öl, bra mat och en enorm massateoretisk löpning. Skönt att få utlopp för sånt ibland.

Plockade sedan upp töserna just utanför haket, emedan hustrun hade möte iMajorna. Kvällspromenix upp till jobbet, där vi gjorde arbetslivet surt för en sent jobbande Electro medelst korridorskapplöpning och allehanda lustiga upptåg. Nå, det varmest Mini och Mikro Minisom sprang fram och tillbaka, fram och tillbaka i våra väldigt långa och kvällstid väldigt tomma korridorer – jagtittademest på.

Electro kompenserades med Hallonglass och Jordgubbssorbet från Ölandsglass, dessutom med chokladsås, maränger och strössel. Han verkade rätt nöjd. Möjligen var han ännu mer nöjd när vi nån timme eller två senare poppade ner till den upphämtande hustrun, så han kunde få jobba ifred.

Vila18 Oct 2006 10:29

Spjutet är kastat;
glödande skall det genomfara mörkret
i sin heliga båge.

[Lagerkvist]

Kvitto

Next Page »